Plääh, onpa taas ollut TYLSÄ päivä. Viikot menee aina siihen, että odottaa viikonloppua, ja sitten viikonloppuna ei tehdä mitään. No onhan tässä näitä kissajuttuja ollut ja kaikkea, mutta en vaan osaa olla hetkeäkään tekemättä mitään. Vielä kaksi viikkoa ja sitten koeviikko. Kemiassa taisin tipahtaa kärryiltä tällä viikolla, matikassa jotkut asiat on ollut ihan selkeitä ja jotkut taas täyttä hepreaa. Viime perjantain kaksoitunninkin vaan pyörittelin kynää tai jotain, en laskenut yhtään laskua. Lineaarinen optimointi on ihan perseestä.

Sain Da Vinci -koodin loppuun noin viikko sitten. Luin sitä pari viimeistä päivää niin intensiivisesti, että kun lopulta suljin kirjan, niin kärsin pari päivää vieroitusoireista. En tiennyt miten päin olla, kun en voinut enää lukea sitä. Ja nyt en ole pystynyt sitten aloittamaan uutta kirjaa, vaikka se on jo jonkin aikaa nököttänyt yöpöydällä. Usein kun jaksan raahautua yläkertaan, olen jo niin väsynyt etten vain jaksa enää lukea, kun läksyjenkin tekoon menee ensin sellaiset puoli tuntia. Tänään en taida tehdä enää läksyjä, koska olen todennut että niiden tekeminen aamupäivän hyppytunneilla on paljon järkevämpää kuin pakertaminen väsyneenä klo 23 jälkeen iltaisin.

Olen tässä säätänyt vähän huoneenvaihtoa. Vaihdan siskoni huoneeseen (joka asuu nykyään Helsingissä), niin saan vähän enemmän tilaa, leveämmän sängyn ja kaikkea. Toinen siskoni (Kuopiossa/Helsingissä) roudaa jotain kamojaan tänne ensi viikonloppuna, niin ryöstän hänen huoneestaan yhden kirjahyllyn ja sohvan. Ihanaa vähän sisustaa, tai mitä uudelleenjärjestystä tämä nyt on.