Jee, enää yksi päivä ja sitten viikonloppu. Tämä on ensimmäinen 'vapaa' viikonloppu ehkä kuukauteen, olen viime viikot ollut aina näyttelyreissulla jossain kehäkolmosen sisäpuolella tai sitten en ole muuten vain päässyt rentoutumaan. Ei sillä, etteikö kissanäyttelyt olisi mukavia ja tietyllä tapaa rentouttavia, mutta kyllä ne aamuherätykset (4-5 aikaan), automatkat ja pitkät päivät on myös aika uuvuttavia.

Tänä viikonloppuna en tee mitään. Okei, tässä kohtaa tulee se mutta. Pitäisi taikoa maanantaiksi musiikin konserttiarvostelu. Konsertti oli about 2-3 viikkoa sitten ja voitte arvata kuinka paljon muistan siitä ja sen hetken tuntemuksista. Mitään sen stressaavampaa koulujuttua ei kuitenkaan ole nyt työn alla. Juhlitaan lauantaina myöhäisesti isänpäivää, siitä syystä että varsinaisena isänpäivänä viikko sitten niin isä kuin jälkipolvikin olivat kaikki Helsingissä, ja puolet perillisistä vielä kissanäyttelyssä (kuinka ironista).

Uusi jakso on lähtenyt hyvin käyntiin. Mitä nyt fysiikasta tässä on mennyt koko viikon tunnit ns. hukkaan, kun on ollut vain sijaista toisen perään. Matikassa porukkaa on alkanut tippua tavallisen pitkän matikan puolelle (haloo, mitä järkeä vaihtaa Malumatikasta tavalliseen, just can't get it?!?) ja loput angstaa ja ahdistuu geometrian kanssa. Sakke-sedän yhteiskuntaopin kurssi on kyllä ehdottomasti hilpein kurssi koko jaksossa. Odotan innolla mitä tuleman pitää ja pohdin samalla mistä ajankohtaisaiheesta tekisin jonkinsortin tutkielman, jolla voisi sitten korvata osan kurssikokeesta. Obama olisi tietysti houkutteleva ja helppo aihe, mutta voi olla että monella muullakin on vähän sama mielessä.