Blogini on nyt julkinen. Muokkailin ihan hitusen vanhoja kirjoituksia ja kategorointeja. Myös blogin nimi muuttui. Saa nähdä löytääkö tänne kukaan :)

Koulu on lähtenyt ihan kivasti käyntiin. Jotenkin tosin tuntuu kokoajan, että olen siinä jaksamisen reunoilla. Nukun liian vähän, nytkin voisin olla jo käynyt suihkussa ja tehnyt läksyt, mutta istun edelleen koneella. Ensimmäisen jakson kurssit meni hienosti, nyt tuntuu että alkaa olla jo vähän liikaa asiaa liian nopeasti. Tällä hetkellä menossa on hissan, kemian, enkun, ruotsin ja tietysti matikan kurssi. Koeviikko on viikon päästä ja perjantaihin mennessä pitäisi tehdä hissan tutkielma. En ole lukenut vielä yhtään enkä edes avannut kirjoja kotona muuta kuin läksyjen tekoa varten. :P

Alkavalla viikolla pitää lukea, koska lauantai menee taas kissanäyttelyssä. Myös koko sitä seuraava viikonloppu menee Helsingissä ja sunnuntai siis näyttelyssä. En nyt kuitenkaan hirveästi jaksa stressata koulusta, kunhan saisi koeviikon menemään niin sitten olisi taas hetken aikaa helppoa.