Tänään alkoi sitten uusi jakso. Aika rentoa kyllä, tänään oli jo kaikkia tämän jakson varsinaisia aineita. Ainoastaan neljä kurssia (matikka tietysti, fysiikka, äikkä ja YHA) ja lisäksi musiikkia, kuvista ja liikkaa. Viime jakson kemiannumeron löysin wilmasta eilen ja se meni ihan yhtä surullisesti kuin ajattelinkin :P Matikankokeen tehtävät käytiin tänään läpi ja vaivuin yhä vain syvempään alakuloon. En yhtään ihmettele, että porukkaa tippuu pikkuhiljaa sinne hidastetun matikan puolelle.

Tämä jakso on siitäkin kiva, että on yksi palkki vapaa eli hyppyjä on kolme kertaa viikossa. Huomennakin pitäisi jaksaa vain kaksoistunti fyssaa (tosi nice, kun ei ole vielä kirjaa), sitten kolmen tunnin hyppy, yksi YHA ja pari hassua kuviksen tuntia. Yritän nyt oikeasti varmaan vähän panostaakin mm. tuohon fysiikkaan, se on aika tärkeä aine enkä halua siitä samanlaista 'vajoamista' kuin kemiassa, joka myös sattuu olemaan aikasta tärkeä aine.

Nyt kun en ole vielä hankkinut kirjojakaan, olen ehtinyt jopa vähän lukea jotain muuta kuin koulujuttuja :D Tässä se eräs kuva, kun kissani yrittää tehokkaasti estää minua lukemasta Pompejita.

IMG_6792.jpg?t=1226432035