Pitkästä aikaa. Onpas tässä säitä pidellyt. No ei, tässä olen lomaillut nyt pari viikkoa rankan työrupeaman (heh) jälkeen tuossa kesäkuun alussa. Toivotaan, että se kesäkin alkaa pian, nyt kun lähinnä sataa... Tänään heräsin klo 13 joten vielä kukun ylhäällä ja päätin sitten kirjoitella tähänkin blogiin.

Ei nyt tullut kuitenkaan enää yhtään koe-angst kirjoitusta tänne, koska rämmin kevään läpi ja nyt on peruskoulu suoritettu. Syksyllä sitten lukioon, sama koulu pysyy, opettajat pysyy, mutta ihmiset ympärillä valitettavasti vaihtuu. Sitä voi surkutella ja angstailla sitten myöhemmin.

Mitäs tässä on alkukesästä tehty. Kissojen kanssa olen tietysti puuhaillut, sekä siskoni, joka oli nyt kesäkuun täällä Jyväskylässä töissä. Ollaan käyty leffassa ja sen sellaista, juhannus vietettiin vuokramökillä Saarijärvellä. Olen nyt pienen tauon jälkeen löytänyt jälleen rakastamani Shakespearen, ja tänään kävin lainaamassa taas muutaman näytelmän. Juhannuksen ukkossäillä luin läpi Macbethin, ja nyt lainasin Julius Caesarin ja yhden osan koottuja draamoja, joista aion lukea ainakin Kaksi nuorta veronalaista. Sen luin joskus aiemminkin läpi, mutta niin huonosti ja keskittymättä, että voisin ottaa uudestaan.

Melkein voisi etsiä toisen sivupohjan tämän, tämä varjot jotenkin nyt näyttää huonolta tuolta reunoista. No, tälläistä tällä kertaa, jatketaanhan joku toinen kerta...