Koulu alkoi maanantaina, mutta se tuntui jotenkin irtonaiselta päivältä, ja tuudittauduin ajatukseen, että lomaa jatkuu vielä tavallaan. No tänään on ollut sitten vapaata, ja itseasiassa ahdistavan raivostuttava päivä, kun on pyhä ja kaikki on kiinni eli ei voi tehdä mitään hyödyllistä. Katsoin mäkihyppyä, siinäpä se.

Nyt tulee kyllä itkupotkuraivari, kun pitäisi mennä huomenna taas kouluun. Terveystiedon kirja vannotettiin hankkimaan keskiviikoksi, ja koska olin maanantaina tapani mukaan laiska ja saamaton, en käynyt sitä kirjastosta hakemassa, ja nyt ollaan sitten pulassa. Ehkä käyn hakemassa sen ruokatunnilla, jos jaksan. En taatusti jaksa. Mutta olen sentään yhteiskuntaopin tosi kalliin ja täysin käyttämättömäksi jääneen kirjaoston jälkeen päättänyt yrittää jatkossa varailla noita 'turhia' kirjoja kirjastosta.

Viime jakson numeroita on alkanut tipahdella pikkuhiljaa... Liikasta sain 9, jee, minä maailman epäliikunnallisin ihminen :D YHAsta tuli niinikään 9, olen tyytyväinen. Matikka tulee varmaan huomenna, ja mieluummin olisin saamatta sitä koetta... Oi niitä aikoja, kun joskus osasin matikkaa.

Tähän uuteen vuodatukseen saa näköjään hymiöitä. Hämäriä tosin Päättämätön