Tässähän tämä taas menee, nyt ollaan jo torstaissa... Edelleen tunnen oloni jotenkin tosi tyhjäksi, koulussa vaan möllötän ja sitten tulen kotiin möllöttämään :P Tajusin myös ilokseni, että oikeastaan koeviikolla ei ole kuin kolme koetta. Terveystiedosta pitäisi tehdä kurssisuorituksena sellainen esitelmä/tutkielma, ja vapaaehtoinen, vain korottava koe on ensiviikolla. Ja enkunkoettahan ei lasketa, se on vain enkkua ;) Sain muuten tänään sanakokeesta yhtä vaille täydet (jos kirjoitusvirheitä ei lasketa), jee.

Alkaa pikkuhiljaa ihan oikeasti huolestuttaa. Kemiassa mennään nyt eri isomeriajutuissa, ja kaikki mitä tunnilla puhutaan, menee itseltäni niin ohi. Matikassa taas osaan kaikki asiat vain puoliksi, ja tehtäviä en osaa tehdä ollenkaan. Kivaa tulee, kun tätä (analyyttista geometriaa) väitetään pitkän matikan helpoimmaksi kurssiksi. Pitäisi tehtäviäkin pakertaa tässä kahdessa viikossa joku 100, että saisi edes kolme lisäpistettä kokeeseen.

No bilsa taas, se nyt vaan on. Ainakin ne asiat on ihan ihmismielen ymmärrettävissä. Tiedän kuitenkin, että koe tulee olemaan tosi vaikea, ja tässä kurssissa on niin paljon uutta käsitteistöä ja monimutkaista juttua, että pitäisi sitäkin oikeasti lukea. Nyt on taas sellainen olo, ettei tästä koulunkäynnistä tule yhtään mitään. Pitäisi ehkä keskittyä välillä... olennaiseen.

Jee, angstipostaus. Pitkästä aikaa.