Täällä vietellään rauhallista koeviikkoa :D Maanantai oli totaalisen tuskainen päivä: kuntotestit (jesjes, ehkä viimeiset ikinä!) heti aamulla ja sitten melkein joka aineen kertauta aina klo 16 asti... No, onneksi se oli tämän puuduttavan jakson viimeinen päivä. Tiistai aloitti sitten koeviikon oikein masentavan vaikealla kemian kokeella. Huonosti meni ja piste.

Eilen illalla en tehnyt (= lukenut) mitään ja hengailin vaan. Aamulla heräilin rauhassa 10 jälkeen ja lukaisin enkun kirjasta kielioppia, yhden jälkeen kävin tekemässä kokeen 45 minuutissa :P Nyt olen jopa saanut about kymmenisen matikan tehtävää tehtyä, sillä huomenna on se koitos edessä. Polynomifunktiot tulee jo korvista. Ja silti en osaa niitä.

Perjantaina sitten hissa ja maanantaina viimeisenä ruotsi. Viikonloppu menee Helsingissä. Lukemisasioista, ei ole tuo Pompeji kirja kauheesti edennyt tämän muun 'rankan luku-urakan' takia. Täytyisikin pistää siihen liittyen yksi hauska kuva esille joku päivä. Mutta nyt kissa kainaloon ja matikankirja + laskin <3 toiseen ja nukkumaan.